Bir aile trafik kazasında yok oldu

İaşi vilayeti yakınlarından dün meydana gelen trafik kazasında, 4 kişilik aileden kurtulan olmadı.

Kaza, İaşi ilinin 35 km kadar batısındaki Baltati köyü yakınlarında meydana geldi. Targu Frumos’tan İaşi istikametine giden Victor Danilcenco idaresindeki otomobil, yoldaki bir çukura girdikten sonra kayarak karşı şeride geçti. Karşıdan gelen Jaguar marka otomobille kafa kafaya çarpışan araç, şarampole savruldu. Araçtaki yolcular etrafa dağıldı.

Olay yerine intikal eden ilkyardım ekipleri, Victor Danilcenco, eşi Manuela Danilcenco, oğlu Theodor ve oğlunun nişanlısı Ana’nın cansız bedenleriyle karşılaştı.

Accident teribil la Baltati soldat cu 4 morti si 2 raniti

Accident teribil la Baltati soldat cu 4 morti si 2 ranitiCel mai grav accident rutier din acest an de pe raza judetului Iasi a avut loc astazi, in jurul orei 13.30, la Baltati. Soferul unui Opel a incercat sa efectueze o manevra neregulamentara de intoarcere pe drumul european, moment in care a fost lovit in plin de un SUV care circula cu viteza.http://telem.ro/accident-teribil-la-baltati-soldat-cu-4-morti-si-2-raniti/Video: fb.com/radariasioficial

Posted by Tele M Iasi on Sunday, October 6, 2019

ÇUKURDAN ATLAYIP ÖNÜMÜZE DÜŞTÜ, FRENE BİLE BASAMADIK

Kazaya karışan Jaguar aracın sürücüsü ve arkadaki yolcular yaralı halde çevredeki hastanelere kaldırıldı. Şoförün yanında oturan kişi ise şans eseri yara almadan kurtuldu. Observator ekranlarına konuşan kişi gördüklerini şöyle anlattı: ”İaşi ilinden Roman istikametine gidiyorduk. 4. vites hızla giderken, karşımıza birden bu araç çıktı. 5 metrelik mesafe vardı, frene bile basamadık. Yerler ıslaktı.”

Manuela Danilcenco’nun feci ölümü, çalıştığı Ioan Corvin lisesindeki öğrenci ve meslektaşlarını hüzne boğdu.

MANUELA’NIN OKULUNDA YAS

Feci kaza, Danilcenco ailesinin ikamet ettiği Huşi şehrini yasa boğdu. Ioan Corvin Teknik Lisesi öğrencileri, kazada ölen öğretmenleri 52 yaşındaki Manuela Danilcenco için sosyal medyada taziye mesajları yayınladı.

Cumartesi sabah meydana gelen bir başka kazada 10 kişi ölmüş, 7 kişi yaralanmıştı. Hafta sonunda meydana gelen iki ölümlü kaza, Romanya’daki altyapı sorununu yeniden tartışmaya açtı.

Kamyon minibüsü biçti: 10 ölü, 7 yaralı