Hagi’den gazeteciye: Kiminle muhatap olduğunuzu arada bir hatırlatacağım

Romanya spor dünyasının önemli ismi Gheorghe Hagi, kendisi hakkındaki tanımını eksik bulduğu gazeteciye, ‘’Ara ara size kiminle muhatap olduğunuzu hatırlatacağım.’’ Dedi.

Viitorul Constanta teknik direktörü Hagi, bu akşam Gaz Metan Mediaş ile oynanacak lig maçı öncesi basının karşısına çıktı. Bir gazeteci Hagi’ye, 20 yıl geçmesine rağmen Galatasaray taraftarınca unutulmadığını hatırlatması üzerine Hagi, gazeteciyi tersledi. ‘’Bu sürpriz mi? Siz galiba bana Romanya’da fazla alıştınız.’’ diyen Hagi şu ifadeleri kullandı. ‘’Sahip olduğum futbol seviyesini ve rolümü unuttunuz. Ara ara kiminle muhatap olduğunuzu size hatırlatacağım. Ve büyük futboldan, Romanya’nın eskiden sahip olduğu büyük başarılardan bahsedeğim. O zamanlar hepimiz Romanya ile gurur duyuyorduk.’’

Galatasaray’ın eski oyuncusu Hagi, basın toplantısının devamında Romanya milli takımında 10 numaralı formanın sahibinin sıkça değişmesini de eleştirdi. Bu formayı giyen oyuncunun takımın beyni olduğunu hatırlatan Hagi, bu mevkiye daimi bir futbolcu kazandırmak istediğini söyledi.

Viitorul takımı ligin 8. Haftasında 15 puanla beşinci sırada bulunuyor.