YENİ HAVAALANINDA BİR TEK SARMA 5,5 LİRAYA YENİYOR

Dün faaliyete geçen İstanbul Yeni Havaalanın’da açık olan tek yeme içme mekanındaki fahiş fiyatlar dudak uçuklattı. Bir arkadaşıyla basit bir menüye 100 lira ödeyen vatandaş, isyanını sosyal medya hesabından dile getirdi.

Twitter hesabından menünün fotoğrafını ve faturayı yayınlayan Doğu Orcan adlı yolcu, bir yandan ödediği fiyata isyan ederken, ürünlerin plastik tabakta sunulmasını eleştirdi.

Doğu Orcan’ın paylaştığı satış fişine göre, bir porsiyon sarma 22 liraya geliyor. Çay Saati adlı işletmenin sahibi, sarmanın tanesini müşteriye 5,5 liradan sunuyor. Aynı işletmede bir porsiyon patates salatası ise, 19 liraya satılıyor.

İŞLETME, BİLAL ERDOĞAN’IN ORTAKLARININ

Gazeteciler, yolcunun paylaştığı fiş üzerindeki şirket bilgileni araştırmaya koyulunca, ortaya ilginç bir bağlantı ortay döküldü. Oda TV’nin paylaştığı belgeye göre, Arnavutköy vergi dairesine kayıtlı işletmenin sahipleri, Bilal Erdoğan’ın ortakları çıktı. Belgeden hareketle, Akıncı restoranın iki sahibi Ali Bahadır Yeşil ve Mustafa Esenkal’ın, Bilal Erdoğan’la Doruk Izgara adlı işletmeyi ortaklaşa yürüttükleri görülüyor.