‘BABA-OĞUL LUCESCU BEŞİKTAŞ’LA ANLAŞTI’ İDDİASI

Romanya’da bir spor gazetesi, Mircea Lucescu ve oğlu’nun Beşiktaş kulübüyle anlaşmaya vardığını ileri sürdü.

Şenol Güneş’in Türkiye A Milli Takımı’nın başına geçmesinin ardından Beşiktaş’a kimin geleceğine dair önemli bir iddia ortaya atıldı. Fanatik gazetesinde ‘yılın bombası’ olarak verilen haberde, Türk milli takımının eski teknik direktörü Mircea Lucescu ve PAOK Selanik’i çalıştıran oğlu Razvan Lucescu’nun Beşiktaş kulübüne imza atmaya çok yakın olduğu kaydedildi.

FİKRET ORMAN, MİRCEA LUCESCU İLE GÖRÜŞTÜ

‘’Taraflar arasında görüşmeler çok ilerledi.’’ ifadesini kullanan Fanatik, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’nın baba Lucescu’yla İstanbul’da bir araya geldiğini ileri sürdü. Gazeteye göre, Beşiktaş’ta Mircea Lucescu sportif direktör, Razvan Lucescu ise teknik direktör olarak görev yapacak.

2 MİLYON EURO, 2 YILLIK SÖZLEŞME

Gazete, tarafların anlaştığı rakamı da duyurdu. İddiaya göre Orman, Lucescu ikilisiyle, yıllık 2 milyon eurodan 2 yıllık sözleşmede uzlaştı. Beşiktaş’ın Lucescu ikilisinden beklentisi ise; Başakşehirspor’un tahttan indirilmesi ve şampiyonluğa erişmek.

Mircea Lucescu 2002-2004 yıllarında Beşiktaş’ı çalıştırmış ve bir kez şampiyonluk yaşamıştı. Razvan Lucescu ise, halen çalıştırdığı PAOK Selanik’le tarihi bir şampiyonluğa koşuyor.