İANİS HAGİ: GALATASARAY’A ASLA ‘HAYIR’ DİYEMEM

Ünlü futbol adamının 20 yaşındaki oğlu Ianis, İstanbul'da doğduğu için kendini yarı Türk hissediyor.

Ünlü futbol adamı Gheorghe Hagi’nın oğlu İanis Hagi, Galatasaray’dan gelecek muhtemel bir teklifi reddedemeyeceğini söyledi.

İanis Hagi, takımı Viitorul’un kamp yaptığı otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Hagi, “Hagi isminin Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Tabii ki Galatasaray’a hiçbir zaman ‘hayır’ demem.” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da doğduğunu hatırlatan 20 yaşındaki genç futbolcu, kendisini yarı Türk hissettiğini söyledi.

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRMİŞ

2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen İanis Hagi, sezon ortasında Fiorentina’dan Viitorul’a geri dönmesini doğru bir karar olarak değerlendirdi. Hagi şöyle dedi: “Benim için olağanüstü bir yıldı. Bir sene önce Fiorentina’dan doğrudan buraya kampa transfer olarak geldim. Bana göre çok iyi bir karar aldım. Çünkü Fiorentina’da fazla oynama şansı bulamadım. Burada ise çok iyi bir dönem geçirdim ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum.”

Romanya futbolunun gelecek vaad eden isimlerinden olan Ianis’in adı, UEFA’nın geçen hafta açıkladığı ‘takip edilmesi gereken 50 genç yetenek’ listesinde yer alıyor.