EĞİTİM BAKANLIĞI, ULUSLARARASI OLİMPİYATLARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ: 2018 YILINDA KAZANILAN 176 MADALYANIN 44’Ü LUMİNA ÖĞRENCİLERİNDEN

2018 yılında Romanya adına kazanılan toplamda 176 madalyanın, 44’ünü Lumina Eğitim Kurumlarına bağlı okul öğrencileri elde etti.
ROMANYA HABER / Bükreş 

Eğitim Bakanı Ecaterina Andronescu, 2018 yılında Romanya adına uluslararası olimpiyatlarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Ülke genelinde kazanılan 176 madalyanın, 44’ünü Lumina Eğitim Kurumlarına bağlı okul öğrencileri elde etti.

                                   Eğitim Bakanı Ecaterina Andronescu

Bükreş ve Köstence’de faaliyet gösteren bilgisayar liseleri  (ICHB ve ICHC) adına yarışan öğrenciler, 15 altın, 20 gümüş, 5 bronz ve 4 mansiyon olmak üzere toplam 44 madalya elde etti. Eğitim Bakanı Ekaterine Andronescu, her iki okulu şeref diplomasıyla onurlandırdı. Bakan, Lumina okulları öğrenci ve eğitimcilerini Romanya eğitimine yaptıkları katkılardan dolayı tebrik etti.

Bükreş’teki Politehnica Üniversitesi’nde düzenlenen törende, ülke genelinde dereceye giren 184 öğrenci ve 229 eğitimciye çeşitli para ödülleri, plaket ve onur belgesi verildi.

Bakanlık bütçesinden başarılı öğrenci ve öğretmenler için toplamda 2.900.000 ley para ödülü verildi.

Lumina Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fatih Göktaş da yaptığı açıklamada başarılı öğrenci, öğretmen ve destek veren velilerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Tebrikler ! Okullarimiz Ogrencileri 2018 yılı sonunda Romanya Milli Egitim Bakanligi tarafindan bir yil içerisinde…

Posted by Fatih Goktas on Friday, December 21, 2018