KOSOVA’DAKİ KAZADA ÖLÜ SAYISI DÖRDE YÜKSELDİ

Kazada yaralanan Büyükelçi Kıvılcım Kılıç ve adları açıklanmayan 3 Türk vatandaşı hastanede tedavi altında tutuluyor. Foto: Index Online

Dün başkent Priştine yakınlarında, Türkiye’nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç’ı taşıyan aracın karıştığı kazada ölü sayısı dörde yükseldi.

Dün akşam Priştine-Gilan yolunda meydana gelen ve üç aracın karıştığı kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetmişti. Priştine Üniversitesi Hastanesi’ne (UCKK) kaldırılan yaralılardan biri dün akşam ölmüştü. Bugün Kosova Polisi, kazadan ağır yaralı kurtulan bir kişinin daha hayatını kaybettiğini duyurdu.

ÖLENLER CENAZEDEN DÖNÜYORMUŞ

Öte yandan feci kazada ölen Shala ailesinin, yakın köydeki bir cenazeden döndükleri öğrenildi. İndex Online portalında yer alan habere göre, Opel Corsa araç Arife Shala (88), Agron Shala (22) ve Elfete Rashiti’ye (65) mezar oldu. Aynı araçtaki Osman Shala (65) ise yaralı kurtuldu. Bu sabah ölen dördüncü kişinin kimliği açıklanmadı.

CESETLER OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Kazaya ilişkin soruşturmayı sürdüren savcının isteğiyle ölenlerin cesetleri otopsi için Adli Tıp’a gönderildi. Kazanın nedenine ve şekline ilişkin henüz resmi açıklama yapılmadı.

Büyükelçi Kıvılcım Kılıç’ın tedavisi sürüyor
YARALI BÜYÜKELÇİ TÜRKİYE’YE SEVK EDİLECEK 

Kosova’daki kazadan kaburga kemikleri ve kolunda kırıklarla yaralı kurtulan Büyükelçi Kıvılcım Kılıç’ın durumunun ciddileşmesi üzerine, Türkiye’ye getirilmek üzere ambülans uçağa alındığı iddia edildi. Dünkü kazada 4 kişi ölmüş, 4’ü Türk vatandaşı 6 kişi yaralanmıştı

(Kaynak: IPA)