FCSB BAŞKANI BECALİ, ÖZEL ŞOFÖRÜNÜ TAKIMA HOCA OLARAK KOYACAK

Takıma müdahalesiyle tanınan Becali, özel şoförlüğünü yapan eski futbolcu Ionut Lutu'yu takımın başına koyacağını duyurdu.

Romanya spor dünyasının ünlü patronu Gigi Becali, sahibi olduğu FCSB takımının başına, özel şoförlüğünü yapan eski futbolcuyu getirmeye hazırlanıyor.

Eski adıyla Steaua Bükreş, yeni adıyla FCSB olan Romanyalı ekip, pazar akşamı U Craiova’ya deplasmanda 2-1 yenildi. Ligin 12. haftasında alınan ikinci mağlubiyet, kulübün patronu Gigi Becali’yi kızdırdı. Takıma müdahalesiyle tanınan Becali, özel şoförlüğünü yapan eski futbolcu Ionut Lutu’yu antrenör olarak hazırladığını duyurdu.

SENEYE TAKIMIN BAŞINDA

Digi Sport televizyonuna açıklamalarda bulunan Becali, ‘’İlk kez söylüyorum; en fazla bir yıl içinde Lutu’yu FCSB’de antrenör olarak göreceksiniz. Şimdi lisansını alıyor.’’ dedi. Acemiliğinin takım için dezavantaj olmayacağını ileri süren Becali, ‘’Tecrübesi yoksa ne olmuş? Takımı tanıyan teknik ekibimiz var.’’ ifadelerini kullandı.

‘’SON YENİLGİ BENİM HATAM’’

Takıma fazla karıştığını kabul eden ünlü patron, ‘’Craiova maçını benim hatalarımla kaybettik. Hocaya suç bulamam. Bu yüzden istifasını isteyemem.’’ dedi. Teknik direktör Nicolae Dica için, ‘’Kendisi isterse gidebilir.’’ diyen Becali, ipleri elinde tutmaya devam edeceğinin sinyalini verdi.

‘’HER ŞEYİ BEN YAPACAĞIM’’

Kırmızı mavili takımda hiçbir hocaya hareket serbestiyeti vermeyeceğinin altını çizen Becali, şu ifadeleri kullandı: ‘’Bütün transferleri ben yapacağım. Oyuncuları ben getireceğim. Serbesti verirsem olmayacak futbolcuları bana aldırtıyorlar.’’

Eski futbolcu Ionut Lutu, Becali’nin yanından hiç ayrılmıyor.
ESKİ FUTBOLCUYU YANINA ŞOFÖR ALDI

1997-1998 sezonunda Galatasaray’da 3 maçlık macera yaşayan orta saha oyuncusu Ionut Lutu, istikrarsızlığı yüzünden yurt içi ve yurt dışında çok sayıda kulüpte oynadı. 2009 yılında futbolu bırakan Lutu, ünlü futbol patronu Gigi Becali’nin yanında çalışmaya başladı. Patronun yanından hiç ayrılmayan 43 yaşındaki eski futbolcu, halen Becali’nin özel şoförlüğünü yapıyor. (İPA)