Hayırsever İşadamı Cahit Nakıboğlu’na Babasının Cenazesine Katılmasına İzin Vermediler

Cadı avı ile tutuklanan Gaziantep’nin tanınmış işadamlarından Cahit Nakıboğlu ve Taner Nakıboğlu’nun, vefat eden yakınları Şıh Mehmet Nakıboğlu’nun cenaze törenine katılmalarına izin verilmedi.
FETÖ’nün para kasasının babasının ölümü kriz yarattı
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesinde büyük emekleri olan eski başkan Cahit Nakıboğlu vefat eden babası Şıh Mehmet Nakıboğlu’nun cenazesine katılamadı. Tutuklu olarak yargılanan Nakıboğlu’na Cezaevinden izin çıkmadı. Avukatların duruma itiraz ettiği ancak kabul edilemediği öğrenildi.
Ä°lgili resim
Yerel gazetelerde yer alan haberlere göre, cenazesi Bahaddin Nakıboğlu Camii’nden kaldırılan Şıh Mehmet Nakıboğlu’nun cenaze törenine GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanı Mehmet Hilmi Teymur, eski GTO Başkanı Mehmet Aslan, AK Parti eski il başkanı Ökkeş Eruslu ve diğer yakınları katıldı.
TEPKİLER ÜZERİNE BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, hukuksuzca tutuklu bulunan Cahit Nakıboğlu’nun babasının cenazesine katılmasına izin verilmediği yönündeki iddialardan sonra açıklama yapmak zorunda kaldı.
‘CENAZEYE İZİN VERMEDİK TAZİYEYE VERDİK…’
Başsavcılık, Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu’nun, vefat eden babası Şıh Mehmet Nakıboğlu’nun ölümü nedeniyle yaptığı izin talebinin ‘onaylandığını’, Ancak cenazeye değil taziyeye izin verdikleri garip açıklamasını yaptı.