Cezaevindeki Babasından Gelen Mektubu Paylaştı: “5 Yaşındaki Bir Çocuğa Hiç Haketmediği Halde Bunları Okumak Çok Zor.”

Silivri Cezaevi’nde kalan ve 7.5 hapis cezası alan kapatılan Cihan Haber Ajansı’nın satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Beytullah Demir, Kurban Bayramı münasebetiyle 5 yaşındaki kızına mektup yazdı. Mektubu sosyal medya hesabından paylaşan Demir’in büyük kızı Beyza Betül Demir ise “Babamın 5 yaşındaki kardeşime gönderdiği mektup. Küçük bir çocuğa hiç haketmediği halde bunları okumak çok zor.” dedi.
Mektupta Beytullah Demir küçük kızına, “Ben eve döndüğümde seninle birlikte en büyük parka gideriz, lunaparka da ikimiz beraber gideriz. Seni çok seviyorum, çok özledim. Beni yine ziyarete gelirsen sevinirim. Sen benim tatlı, çok güzel ve çok sevdiğim kızımsın, inşaallah sen de büyüyüp ablan gibi çok güzel ve akıllı bir abla olacaksın. Seni cok seven baban.” ifadelerini yazdı.

Beytullah Demir ayrıca küçük kızına gönderdiği mektubun arkasına kendi elini çizdi ve etrafını çiçeklerle süsledi. Beytullah Demir’in büyük kızı da bu mektup ve babası ile küçük kardeşinin fotoğrafını sosyla medya hesabından paylaştı.