Romanya’daki Hizmet Gönüllülerinin Yangın Mağdurlarına Yaptığı Yardıma Yunan Toplumu Şapka Çıkarttı

Romanya’daki Hizmet gönüllülerinin Atina’daki yangından etkilenenlere yaptığı anlamlı yardım jestine Yunan toplumu şapka çıkarttı. Romanya’daki Yunan azınlığı Başkanı Anton Traian Antoniadis, Hizmet Gönüllerinin yardım çekini sosyal medya hesabından “Yardımsever herkese en yüksek saygılarımla” diye paylaştı.
Antoniadis’in konuyla ilgili facebook hesabından paylaştığı yorum şöyle: “Tuna Vakfı Müdürü Emin Korkut bey’e ve Uluslararası Köstence Bilgisayar Lisesi Müdürü Murat Ağce bey’e bir kez daha teşekkür ederim. Kalpten gelerek acımızı paylaşan ve zor günümüzde bizimle birlikte olan müslümanlara, Yunanistan’daki yangından etkilenen mağdurlara yaptıkları anlamlı yardım için teşekkür eder, hepsine en yüksek saygılarımı sunarım.”
Antoniadis, 27-29 Temmuz tarihleri arasında Köstence’de Tuna Vakfı gönüllüleri tarafından düzenlenen Anadolu yemek ve kültür festivalinde de bir teşekkür konuşması yapmış ve duygularını, “Buradaki tüm insanlar olarak eşitten öte kardeşiz biz. Kimliğin fark etmiyor. Fark eden, yakınındaki insanın ihtiyacı için ne hissettiğindir.’’ şeklinde dile getirmişti.  https://www.facebook.com/profile.php?id=100007050168798&hc_ref=ARTdroKVp93qHw1cwoyIviFQC-JBEBfzK2dzZGfUUbdt_g9UJqnSEWg9_ZUo2q-VMpU
YARDIM DEKONTU YUNANİSTAN YETKİLİLERİNE TESLİM EDİLDİ
Tuna Vakfı yetkilileri, Köstence’deki festivalden elde edilen geliri geçtiğimiz hafta Yunanistan’ın yangın afetzedeleri için açtığı hesaba yatırmıştı. Yardım dekontunu Yunanistan’ın Bükreş Büyükelçiliği yetkililerine teslim eden Vakıf yetkililerinin anlamlı desteğine Büyükelçilik yetkilileri teşekkür etmişti.
 

ROMANYA’DAKİ HİZMET GÖNÜLLÜLERİ FESTİVAL GELİRİNİ ATİNA’DAKİ AFETZEDELERE BAĞIŞLADI