Lumina Okullarının Lise Bitirme Başarısı: Tam Puan Alan 3 Öğrenci, İlk 100 Sıralamasına Girmeyi Başardı

Lumina Eğitim Kurumlarına bağlı ICHC’de eğitim gören (soldan sağa); Horia Claudiu Culea ve Ana Maria Milcu ile ICHB öğrencisi Radu Ioan Mustatea, Romanya genelinde yapılan lise bitirme sınavlarında ilk 104 öğrenci arasına girmeyi başardılar.

Romanya genelinde yapılan lise bitirme sınavları (Bacalaureat) sonuçları açıklandı. Lumina Eğitim Kurumlarında eğitim gören 3 öğrenci tam puan alarak ülke genelindeki en başarılı ilk 104 öğrenci arasına girmeyi başardı.
Köstence’den dereceye giren iki öğrenci de Uluslararası Köstence Bilgisayar Lisesi (ICHC) öğrencisi. Ana Maria Milcu, okulunu da tam puanla ve birincilikle bitirdi. Köstence’den sıralamaya giren diğer öğrenci de Horia Claudiu Culea. Culea da yine Köstence’den okulunu ikinci sırada bitiren tam puan alan diğer başarılı öğrenci.
Bükreş’teki Uluslararası bilgisayar lisesinden ise (ICHB) bir öğrenci tam puan alarak ilk 100 öğrenci arasında yer aldı. ICHB öğrencisi Radu Ioan Mustatea, başkentten 104 kişi arasına girmeyi başardı.


ıchc

ana maria milcu
Köstence ICHC’yi birincilikle bitiren Ana Maria Milcu, lise bitirme sınavlarında da Romanya’nın ilk 100 öğrenci arasına girmeyi başardı

ANA MARİA MİLCU:  ‘BAŞARIMDA OKULUM VE ÖĞRETMENLERİMİN KATKISI BÜYÜK’
Uluslararası Köstence Bilgisayar lisesinde eğitim gören Ana Maria Milcu, matematik Olimpiyatçısı bir öğrenci.  Ulusal çapta madalyaları var. Okulunu birincilikle bitiren Milcu, elde ettiği başarı karşısında şaşırmış. Bundan sonraki eğitimini Politehnica Üniversitesi’nde devam ettirecek olan Ana Maria Milcu, sevincini, mutluluğunu ve başarısını şu sözlerle dile getiriyor; ”Okul öğretmenlerime müteşekkirim. Başarımda okulumun katkısı büyük. Dışarıdan ek bir çalışmaya gerek kalmadan bütün ihtiyaçlarımı okulumla çözdüm.”
 


 

horia
Köstence ICHC’yi ikincilikle bitiren Horia Claudiu Culea de Köstence’de dereceye giren ilk 100 öğrenci arasına girmeyi başardı

ıchc
HORİA CLAUDİU CULEA: “ÖĞRETMENLERİME TEŞEKKÜR EDERİM”
Uluslararası Köstence Bilgisayar Lisesi’ni (ICHC) ikincilikle bitiren Horia Culea da fizik Olimpiyatçısı. Kendi Olimpiyatçılığının yanı sıra gönüllü olarak olimpiyatlara öğrenci de hazırlamış. Lise Bitirme Sınavları için okulda ve öğretmenlerinden gördüğü derslerin yeterli geldiğini belirten Culea,  “öğretmenlerime müteşekkirim” dedi.  Lise Bitirme sınavlarında ilk 100 öğrenci arasına girmeyi başaran Horia Culea, Hollanda’da Bilgisayar Bilimleri üzerine eğitimini devam ettirecek.
 


musta
Uluslararası Bükreş Bilgisayar Lisesi (ICHB) öğrencisi Mustatea Radu Ioan, lise bitirme sınavlarında ülke genelindeki ilk 104 öğrenci arasında girmeyi başardı

MUSTATEA RADU IOAN, EĞİTİMİNİ POLİTEHNİCA’DA SÜRDÜRECEK
ıchb
Uluslararası Bükreş Bilgisayar Lisesi’nin Romanya genelindeki ilk 104 öğrenci arasına girmeyi başaran öğrencisi Mustatea Radu Ioan da Matematik Olimpiyatçısı bir öğenci. Mustatea, bundan sonraki eğitimini Politehnica Informatica Telekomication bölümünde devam ettirecek.