Transilvanya Dağlarında Muhteşem Sonbahar Görüntüleri..

Transilvanya, tarihi ve turistik yerleri, eşsiz doğa güzellikleri ile Romanya’nın en güzel bölgelerinin başında yer alıyor. Her mevsimi ayrı güzelliklere bürünen Transilvanya’daki (Apuseni dağlarında) masal gibi Sonbahar görüntüleri insanı hayran bırakıyor.
apuseni (28)
Dağ fotoğrafçılığı tutkunu Marius Turc, Apuseni dağları ve köylerinde Sonbaharda yaşanan doğadaki renk cümbüşünü ve güzelliklerini görüntülemiş.
apuseni (7)
Her mevsimde ayrı bir güzelliğe bürünen Apuseni dağ ve yaylaları Sonbaharda ise adeta bir masal diyarına dönüşüyor. Dağlardaki güzellikler fotoğrafçı Turc’un objektifinden her biri ayrı bir tabloya dönüşmüş.
apuseni (27)
“Kaya Ülkesi” olarak adlandırılan ve bölgedeki bütün köyleri içine alan “Ţara Moţiilor” daki sonbahar güzellikleri, Turc’un objektifine böyle yansımış.
Bir grup arkadaşı ile birlikte dağ yollardan bölgeyi adım adım gezen ve Mogos kasabası yakınlarında Apuseni yamaçlarına yaslanmış eski köy evlerini ziyaret eden doğa tutkunu Marius Turc, tarihi köy ve yerleşim yerlerindeki az sayıda yaşlı bölge sakinin sessiz ve huzurlu hayatına şahit olmuş.
apuseni (30) apuseni (29)   apuseni (26) apuseni (23) apuseni (22)  apuseni (1)
(Adevarul)