Polis Doğumhane Kapısında Anneleri Gözaltına Almaya Devam Ediyor; Bu Sefer Adres Yalova

Türkiye’de 15 Temmuz sonrası hukuksuzluğun en çok etkilediği kadın ve çocukların mağduriyeti devam ediyor. Özelikle doğumhanelerde yeni doğum yapmış anneleri gözaltına almak için kapıda polis nöbeti rutin hale geldi. Bu sefer adres Yalova oldu.
Gece geç saatlerde bir bebek dünyaya getiren Havva Hamamcıoğlu’nun eşi Nazmi Hamamcıoğlu polisler tarafından hastane kapısında gözaltına alındı. Şimdi de polis doğum yapan anneyi götürmek için kapıda bekliyor. Hamamcıoğlu’nun yeni doğmuş çocuğu ile birlikte 6 yaşındaki oğulları Enes de babasından sonra annesini kaybedebilir.
Yalova’da meydana gelen olayda genç anne doğum yapmak üzere hastaneye yatırıldı. Polis ve savcılığa giden bildirimin ardından eşi ve kendisi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Gece geç saatlerde bir bebek dünyaya getiren Havva Hamamcıoğlu’nun eşi Nazmi Hamamcıoğlu polisler tarafından hastane kapısında gözaltına alınırken şimdi de doğum yapan anneyi götürmek için kapıda bekliyorlar. Twitter’da duyurulan olayın ardından duyarlı siyasetçiler ve vatandaşların ses vermesi isteniyor
http://www.tr724.com/wp-content/uploads/2017/06/14187213.jpg