‘Balkondan Düştü’ Denilmişti; Kayapalı’nın Kızı O Akşam Yaşananları Anlattı

Yazar Mustafa Hikmet Kayapalı’nın, kızının evinde polis arama yaparken balkondan düşüp vefat ettiği duyurulmuştu. Kayapalı’nın kızı Şeyma Ölmez,  babasının ölümü ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.
‘O gece olan herşeyi anlatacağım’ diyen Şeyma Ölmez, yaşananları Twitter hesabında yazdı ve sorular yöneltti:
“Kahraman babam; bugüne kadar kırık dökük cümlelerimle bulduğum her kağıda birçok yazılar yazdım. Ama hiçbiri bu yazım kadar canımı acıtmadı.
Sen gideli bir ay olacak. Ve biz hala aynı soruyu soruyoruz;neden? Haşa bu sorumuz Rabbe değil; kullarına! Neden o geceyi yaşattılar bize?
Sen öğrettn bana Rabbimi, dinimi, peygamberimi, namazı vaktnde kılmanın önemini, tadil-i erkanı, kırılsamda özürdilemeyi, gerektiğinde affetmeyi
Şeyma! Seni dinleyenin Rabbin olduğunu unutmadan oku namazda sureleri’ deyişin kulaklarımda!
Tamam falanca seni kırmış, ama ya kıran sen olsaydın? Mazlum olan sensen, tasalanma! Seni kırana dua et, sevabını katla’ bunlar senin sözün Bu sözleri söyleyen kime ne zarar vermiş olabilir ki?! Baba seni silahlı terör örgütüne üye olmaktan arıyorlarmış. Aklım almıyor!
Silah mı, örgüt mü..? Senin silahın kitabın, kalemindi.. Ne diyor bu adamlar baba? Tüm bildiğim doğrular sükût etti. Bu işte bir yanlışlık olmalı
Beyaz bir gecede siyaha döner mi? Zümrüte toz deydirenler, onun değerini düşüremezlr! Yoo! Asla! Zerre kalbime şüphe deymedi. Acaba bile demedm
Dünya namına sefası olmayan sen, kalbi kırılsada özür dileyen sen, bana ‘sineği öldürme, candır’ diyen sen, sen mi bu vatana ihanet ettin?
Sen ki; her kimle olursa olsun Allah kelamı etmeden muhabbetin sonlanmazdı. Sen bu dünyanın garbiydin,Rabbim ötenin zengini etsin inşaallah!
Elleri öpülesi babam! Seni tanıyıpta senden şüphe eden kimse yok. Şerefinle emanet ettik seni Rabbime!Rabbim rahmetiyle muamele etsin sana!
Benim ömrümce adımı duyuracak bir namım olmadı, ama ŞEREFLE tanıttım hep kendimi ‘ben MUSTAFA KAYAPALI’NIN KIZIYIM!’ Vesselam..”
KARANLIK PERDELERİN ARALANMASINI İSTİYORUM
Konunun takipçisi olacağını söyleyen Mustafa Hikmet Kayapalı’ın kızı Şeyma Ölmez, 4 sayfalık açıklamada “O gece olanlar! Bu olayın arkasındaki karanlık perdenin biran önce aralanmasını istiyorum. Takipçisi olacağım!” diyerek şunları yazdı: