Bükreş Spectrum Okulunda Renkli Kermes Kaynaşması

Lumina Eğitim Kurumları çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Bükreş Spectrum Okulu, öğrenci velilerinin katılımı ile renkli bir kermes etkinliği gerçekleştirdi.
Okul Aile Birliği tarafından Romanya’nın Birleşme Günü (Ziua Unirii) nedeniyle bu sene 4’üncüsü düzenlenen “Targul Culinar Romanesc” isimli etkinlikte Romen mutfak, folklor ve kültür zenginlikleri sergilendi. Öğrenci velilerinin, geleneksel Romen kıyafetleri ile katıldığı kermesi gezenler bir taraftan zengin mutfak lezzetlerini tadarken, diğer taraftan da folklor gösterilerini izleme ve yöresel şarkıları dinleme imkanı buldu.  
Okulun resepsiyon salonunda yapılan etkinliğe anaokulundan ilkokul öğrencilerine kadar her yaş ve sınıf bir masa ile temsil edildi. Yaklaşık 30 ailenin fiilen yer aldığı etkinlikte öğrenci velileri arasında örnek bir kaynaşma ve tanışma atmosferi sağlandı. Öğrenci velileri, düzenlenen etkinlikten dolayı okul yetkililerine ve okul aile birliği yöneticilerine teşekkür ederek bu tür sosyal aktivitelerin devam etmesi dileğinde bulundu.