Lumina Kardeşlik Aşılamaya Devam Ediyor

Lumina Eğitim Kurumları çatısı altında hizmet gösteren Uluslararası Bükreş Bilgisayar Lisesi (ICHB) öğrencileri, Bükreş’e bağlı iki köydeki 420 öğrenciyi sürpriz hediye paketleriyle sevindirdi.
Eğitim ve sosyal aktiviteleri ile Romanya’nın örnek okullarını bünyesinde bulunduran Lumina Eğitim Kurumları çatısı altında faaliyet gösteren ICHB, Başkent Bükreş’e bağlı iki köydeki ihtiyaç sahibi 420 öğrenciyi hediyelerle sevindirdi.
Bizzat iştirak ederek, haftalar öncesinden hazırladıkları hediye paketlerini kendi elleri ile taşıyan öğrenciler, hediye paketlerini köydeki ihtiyaç sahibi arkadaşlarına tek tek dağıttı.
Anaokulundan 7’inci sınıfa kadar her yaştaki öğrenciler için ayrı ayrı hazırlanan hediye kutularında; oyuncak, kıyafet ve kırtasiye malzemeleri yer aldı. Masalarında hediye paketleri sürprizi ile karşılaşan köy çocuklarının şaşkınlık ve sevinçleri görülmeye değerdi.
Hediyeleri arkadaşlarına göstererek mutluluklarını ifade eden çocuklar ve aileleri, Bükreş Bilgisayar Lisesi öğrencilerine anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.
İhtiyaç sahibi öğrencilerin velilerini de unutmayan ICHB öğrenci ve öğretmenleri, onları da mutfak eşyalarının yer aldığı hediye paketleri ile sevindirdi.