Romen Teknik Adam Patlamayı Duyunca Gaziantep’e Gitmekten Vaz Geçti: Aylık 1 Milyon Euro’da Verseniz Artık Türkiye’ye Gitmem

UEFA Avrupa Ligi’nde Astra Giurgiu’yu Roma’nın ardından gruptan çıkartıktan sonra Gaziantepspor’da çalışacağını açıklayan Romen teknik adam Marius Şumudica, Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası Vodafone Arena’da yaşanan patlama nedeniyle imza atmaktan vazgeçti.
Digisport’a konuşan Şumudica, Türkiye biletilerinin hazır olduğunu ve Gaziantepsporlu yetkililerle görüşmek için otele gittiğini ve imzalamak için evrakların önlerinde durduğu sırada televizyondaki patlama haberini duyduğunu söyledi. Şumudica, “Patlamanın İstanbul’da Beşiktaş’ın stadyumunun yakınında olduğunu öğrendim. O an Gaziantepli yetkililere, ‘Bana aylık 1 milyon euro da verseniz, artık Gaziantep’e gelmem’ dedim.” açıklamasını yaptı.
Romen medyası, Şumudica’nın Astra’dan 8 bin euro aldığını, Gaziantepspor ile aylık 40.000 euroya imza atmak üzereyken transfer görüşmelerinin bu haberle sona erdiği bilgisini verdi.
TÜRKİYE’YE GELECEĞİ İÇİN ÇOK HEYECANLIYDI
Romanyalı teknik adam Marius Şumudica, Roma ile 0-0 berabere kalıp UEFA Avrupa Ligi grubundan çıktıkları maçın ardından heyecanla Gaziantepspor’un hocası olacağını duyurmuştu. Şumudica, “Astra ile yakaladığımız başarılardan ötürü gururluyum. Astra ile son maçımdı. Artık kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Bundan sonra Türkiye’de Gaziantepspor’un teknik direktörü olacağım.” demişti.