Hagi ile Gigi Multescu’nun Takımları Arasındaki Maçta Tansiyon Yüksekti: Kendisini Kavganın İçinde Bulan Hagi: “Bu Zorbalık!..”

Ünlü futbolcu ve teknik adam Gheorghe Hagi’nin Viitorul takımı CSU Craiova’yı yenerek Romanya 1.ligin ilk sırasına yerleşti. Romanya Ligi’nin 19. haftasında CS Universitatea Craiova’yı 2-0 mağlup eden Viitorul Constanta maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
Baştan sona oyuna hakim olan Dobruca takımı, maçı 2-0 kazanarak ligde liderliğe yükseldi.
Maçın sonunda iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Araya girmeye çalışan Hagi’de saldırılardan nasibini aldı. Craiova oyuncusu Rambé, Hagi’ye vurdu. Hakem Radu Petrescu, kavga çıkaran Rambe ve Rimniceanu’ya kırmızı kart gösterdi.
Rambé’nin kendisine saldırmasına tepki gösteren Hagi, “Romanya bu yabancı futbolcuları neden getiriyor anlamıyorum. 10 kg ağırlıkları dışında bizim futbolculardan ne gibi üstünlükleri var?” diye tepki göstererek, “Yabancı futbolcular Romen sporuna ve spor adamlarına saygılı olmayı öğrenmeleri gerekir.” dedi.
Hagi, takımının maçı hak ederek kazandığını belirterek, “Güzel oynadılar. Hak ettikleri galibiyeti kazandılar.” dedi.
gigi
Multescu: Hakemler hep aleyhimizde kararlar verdi
Viitorul oyuncularının çok agresif bir maç sergilediğini belirten Craiova Teknik Direktörü Gigi Multescu ise hakemin sürekli aleyhlerinde kararlar verdiğini belirterek yaşanan olaylardan dolayı üzüntüsünü dile getirdi.