‘Rüşvet Alan Hapse Girmesin’ Yasa Teklifi ile Bakan Olan Yıkım Ekibindeki Zat, Cadı Avına Gelmiş!..

"Rüşvet alan hapse girmesin" yasa teklifinden sonra Başbakan Yardımcılığına terfi eden Bakan Veysi Kaynak, Bükreş'e cadı avcılığı için geldi.

RASİM DOBRUCALI
“Rüşvet alan hapse girmesin” dedikten sonra Başbakan Yardımcılığına terfi eden Bakan Veysi Kaynak, Macaristan’dan sonra şimdi de Romanya’ya cadı avı, ahlak ve hukuk (!) dersi vermeye gelmiş.
Adı geçen Bakan geçmişte, TBMM’ye sunduğu ve rüşvetçilere af getiren yasa olarak ünlenen teklifle tartışmalara neden olmuştu.

sahte
Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre Türkiye’nin 65’inci hükümetinde Başbakan Yardımcısı olarak yer alan Veysi Kaynak, Meclis’te arkadaşlarının yerine oy kullarırken kameralara bu şekilde yakalanmıştı.

Politikacı ve dokunulmaz olunca kendilerine her şeyin meşru olduğuna inanan (!) bu zat’ın bir başka özelliği de başkasının yerine oy kullanması, yani oy sahtekarlığı yapmasıydı.
Veysi Kaynak, Meclis’te oy sahtekarlığı yaparken Cumhuriyet gazetesine yakalanmıştı.
AKP iktidarı da elbette Kaynak’ın bütün bu maharetlerini karşılıksız bırakmadı. Ve kendisine Başbakan yardımcılığını uygun gördü.
Şimdi bu Bakan, kendisine verilen görevin gereği olarak Türkiye’deki eğitim düşmanlığını yurt dışına taşıma derdinde. Daha önce ağababasının 4 yıldır yaptığı tehditler ve akıl almaz iftiralar hiçbir ülkede ciddiye alınmadı. Bundan sonra da alınmayacak. Seni mi dikkate alacaklar!..
Bükreş’te yaptığı açıklamada hizmete yönelik iftiraları yineleyen Kaynak, masum insanların Türkiye’deki çadır tiyatrosu benzeri haklarından mahrum bırakılmasını talep etti.
Erdoğan ve AKP partisinin ve Romanya’ya gelen zat’ın sözlerinin Türkiye dışında hiçbir hükmü yok. Yalancı çobana döndüler..
Çünkü, Türkiye’deki kapalı düzenle inşa ettirdikleri havuz medyası ve hipnotize ettikleri insanlardan yurt dışında yok.
Daha iki gün önce Ankara’daki Spor Bakanlığında rehin alınan DW ekibinin başına gelen rezaleti bütün dünya izledi, gördü.
Ne diyordu görüntüleri zorla elinden alınan DW programcısı Michel Friedman, Bizim konuştuklarımızdan daha farklı şeyler bekliyordu muhtemelen. Ancak dürüst olmak gerekirse, biz politikacıların duymayı ve cevaplamayı umduğu soruları soran gazeteciler değiliz”
ROMEN ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNE BİLE ‘TERÖR GÖZALTISI’ YAPTILAR
roman
İsterseniz Karabük Üniversitesinde terörist diye gözaltına aldığınız iki Romen vatandaşının ülkenin en önemli gazetesi Adevarul’da yayınlanan Türkiye’deki hukuk rezaleti ve cadı avcılığınızı gözler önüne seren habere bir göz atın: http://m.adevarul.ro/locale/galati/exclusiv-marturiile-teribile-profesorilor-romani-arestati-teroristi-turcia-a-fost-caz-fericit-ne-au-eliberat-1_57cea5145ab6550cb86a3c41/index.html
Terörün de teröristin de kim olduğunu bütün dünya ile birlikte Romanya kamuoyu görüyor..
Bütün dünya, darbeyi de darbecileri de, İşid teröristleri ile işbirliği yapanları da çok iyi biliyor ve görüyor.
Romen istihbaratı ve yetkilileri hizmet insanlarının nasıl hukuka bağlı insanlar olduklarını da çok iyi biliyor, AKP’li fanatiklerin nasıl terörize edildiklerini de görüyor.
AKP’liler, daha iki hafta önce Romanya Dışişleri Bakanı Lazar Comanescu’nun Ankara’da Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu’nun gözünün içine baka baka “Biz böyle bir fenomenle karşılaşmadık. Bu çeşit haberler çıkmış olabilir ama ben sizi temin ederim ki ülkemde kanunlarla uyumlu hareket etmeyen bir okul yoktur.” sözlerini de görmemiş, duymamış olabilirler..
ROMANYA DIŞİŞLERİ BAKANI DEMOKRASİ DEĞERLERİNE DÖNME ÇAĞRISI YAPTI
mae
Romanya’da da cadı avı yapmak isteyen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a Romanya Dışişleri Bakanı Lazar Comanescu, Lumina Okullarının diğer okullar gibi yasal faaliyette bulunduğunu açıkladı.

COMANESCU: LUMİNA OKULLARI ROMANYA YASALARINA GÖRE ÇALIŞIYOR
mae
Romanya Dışişleri Bakanı Lazăr Comănescu, bugün kabul ettiği Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ı yine hayal kırıklığına uğrattı. Dışişleri Bakanlığından yapılan tokat gibi açıklamada “Lumina Okulları diğer tüm kurumlar gibi yürürlükteki Romen yasalarına göre çalışıyor.” denildi.
Görüşmelerde, iki ülke ilişkileri, NATO ve bölgesel konular üzerinde duruldu. Comanescu, Bakan Kaynak’a bir an önce Türkiye’nin demokrasi değerlerine dönmesi ve normalleşme çağrısında bulundu..


Masum insanlara iftira atanların kendi yandaşlarını nasıl terörize ettiklerini AB ülke yetkilileri farkında..
Hollanda, AKP fanatiklerinin şiddet çağrıları ile mücadele edecek özel bir birim bile kurdu.. İki kişiyi tutukladı, 170 kişiyi de soruşturuyor..
Şimdi kim terörist, kim değil?!..
DARBE TİYATROSU ÜZERİNDEN TEPİNMEYE DEVAM!
Kendi oynadıkları darbe tiyatrosu ile en temel insan haklarını ayaklar altına alan, yüzbinlerce insanı aileleri ile birlikte mağdur eden AKP diktatörlüğü, Hitler’in bulduğu “günah keçisi” taktiği ile bütün pisliklerini, haramiliklerini masum insanlara fatura etmeye çalışıyor.
15 Temmuz darbe gecesi hemen faturayı hizmete çıkaranlar; işkence ve tehdit, şantajla aldıkları iftiralar dışında bugüne kadar tek bir iddiasını ispatlayamadı.
Darbenin arkasında somut bağlantılı AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’nin kardeşi çıkınca “cezanın şahsiliği” ilkesini /  ilkesizliğini hatırlayanlar ihbar hatlarıyla hayatlarını kararttıkları yüzbinlerce insanın hak hukukları üzerinden tepiniyor.
Darbeyi ihbar edeni ihraç edenler, darbenin içerisinde yer alanları ise ne hikmetse ödüllendirip terfi ettirildiğini kimsenin görmediğini zannediyorlar.
Oysa en büyük ahmak; kendini akıllı, başkalarını aptal sanandır.
Hizmet okulları ve hizmet kurumları neden sizi bu kadar rahatsız ediyor?..
Madem çok okul ve eğitim derdiniz var, yapın sizde bir okul..
Rekabet edin çapınız varsa.. Ama siz sadece yıkmayı bilirsiniz..
Ne demişti AKP’li bir Bakan, “Eğitim seviyesi yükselince oy oranımız düşüyor.. ”
Bütün dertleri ve bütün feryatları bu cümlede gizli..
Sizin eğitimli, aydın insanlarla probleminiz var..
Size körü körüne oy verecek fanatikler lazım!
Derdiniz eğitimle ve eğitimli insanlarla..
Çünkü, eğitimli insanlar gerçekleri görüyor..
Çünkü, eğitimli insanlar, hokus – pokuslarınızı yutmuyor..
Çünkü aydın insanları hipnotize edemiyorsunuz..
Fakat, gözünü güneşe kapatan sadece kendine gece yapar..
(HABER ANALİZ)