Patrick Ekeng’ İçin Taraftarlar Dinamo Stadına Akın Etti.

Dün maç esnasında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Kamerunlu futbolcu için taraftarlar Dinamo stadını doldurdu
Maç esnasında  hayatını kaybeden Kamerunlu futbolcu Patrick Ekeng’i anmak için taraftarlar ve futbolcular Dinamo Bükreş stadına akın etti.
Hayatını kaybeden futbolcu adına stadı her yerine siyah bayraklar ve Patrick Ekeng’e hitaben ‘Seni unutmayacağız, Rahat uyu’ pankartları asıldı. Ana ekranda futbolcunun resminin konulduğu stadın orta sahası futbolcu adına mumlarla bezendi. Kızı ile çekilmiş bir fotoğrafının olduğu alana Patrick Ekeng’in 14 numaralı forması ve Kamerun bayrağı yere serildi. Taraftar ve kendi takım arkadaşlarının yanı sıra ülkenin bir çok yerinden ve Bükreş’ten takım olarak futbolcular sahaya gelip mum bıraktı.
 
Patrick Ekeng dün Dinamo Bükreş ile Viitorul takımları arasında oynanan Romanya Ligi play off maçında kalp krizi geçirmişti.  Oyuna girdikten sadece 6 dakika sonra yere yığılan 26 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetmişti. Oyuncunun ölmesinde olay anında yapılmayan ilk müdahale ve donanımsız ambulanstan dolayı olayın gerçekleştiği iddialar arasında.