Fransa Millet Meclisi Başkanı Claude Bartolone, Dünya Çocuklarını Ağırladı

Fransa Meclis Başkanı Claude Bartolone dünya çocuklarını ağırladı. 14. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali için Paris’te bulunan çocuklar Fransa Millet Meclisi’ni ziyaret etti. 

Festivalin ardından gerçekleşen kabulde, 15 farklı ülkeyi temsil eden çocukları Meclis Başkanı karşıladı. Temsil ettikleri ülkelerin bayrakları ve yerel kıyafetlerini giyinmiş çocuklar ile Meclis Başkanı Claude Bartolone yakından ilgilendi.

Fransa Millet Meclisi’nin çalışma sistemi hakkında bilgi veren Bartolone, festivale katılan farklı ülkelere özgü hediyeler takdim edildi.

Hediyeler ile tek tek fotoğraf çektiren Bartolone memnuniyetini ifade ederek, çocuklara ve festivalin düzenlenmesinde katkısı bulunan kurum temsilcilerine çeşitli hediyeler verdi.

Uluslararası Dil ve Kültür Festivali’ne katılan çocuklar için mecliste küçük bir kokteyl düzenlendi. Kokteylin ardından Meclis Başkanı Claude Bartolone ile hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar, ziyaretin son bölümünde Fransa Millet Meclisi’nin tarihi mekanlarını gezdi.