
Dünya Kupası play-off yarı finalindeki Türkiye Romanya A Milli Takımları arasındaki maçın İstanbul’da, Beşiktaş stadyumunda oynanacağı açıklandı.
BARAJ MAÇI, BEŞİKTAŞ PARK’TA OYNANACAK
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye A Milli Takım’ın 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri play-off turu yarı finalinde Romanya Milli Takımı ile oynayacağı karşılaşmanın İstanbul’da, Beşiktaş Park’ta yapılacağını duyurdu.
Kritik mücadele 26 Mart 2026 Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak.
LUCESCU: “RUHUMUN BİR PARÇASI ORADA!..”

Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü ve eski Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Türkiye- Romanya A Milli Takımları arasındaki 2026 Dünya Kupası play-off yarı finali karşılaşmasının oynanacağı 42.000 kişilik stadyumu yakından tanıdığını söyledi.
Lucescu, maçın, İstanbul Beşiktaş Park’ta oynanması konusunda yaptığı açıklamada “Bu inanılmaz bir şey.. Ruhumun bir parçası orada!. İstanbul’daki büyük takımlar arasında 100. yılında şampiyonluğu kazanan tek takımdı… ” yorumunu yaparak, stadyumu çok iyi bildiğini belirtti ve “Yeniden inşa edildikten sonra olağanüstü bir stadyum oldu. İnanılmaz, olağanüstü bir ses sistemi var.” değerlendirmesinde bulundu.















