Üç Liseden Mezun Olan 183 Öğrenci Hayata Uğurlandı.. Lumina Eğitim Kurumları’nda Mezuniyet Sevinci

Türk ve Romen müteşebbisler tarafından kurulan Lumina Eğitim Kurumlarına bağlı Uluslararası Bükreş Koleji (ISB), Bükreş Bilgisayar lisesi (ICHB) ve Köstence Bilgisayar Lisesi (ICHC), mezunlarını hayata uğurladı. Üç lisede ayrı ayrı düzenlenen coşkulu törenlerle mezun olan 183 öğrencinin sevincine, aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları da ortak oldu. Lumina mezunları, dünyanın en kaliteli üniversiteleri; Harvard, Oxford, Massachusetts Institute Of Technology (MIT), Princeton, Yale ve Cambridge gibi üniversitelerden kabul görüyor.
ISB mezuniyet (23) ISB mezuniyet (27)ISB mezuniyet (4) ULUSLARARASI BÜKREŞ KOLEJİ (ISB), 13. MEZUNLARINI VERDİ
Bu sene 13.mezunlarını veren Uluslararası Bükreş Bilgisayar Lisesi (ISB), 48 mezununu düzenlenen etkileyici bir törenle uğurladı. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet sevincini çocukları ile birlikte kutlayan aileler ve arkadaşları unutulmaz anlar yaşadı.
45 farklı ülkeden öğrencilerin eğitim gördüğü ISB’den bu sene mezun olan öğrencilerin 13’ü Türk öğrencilerdi.
ISB mezuniyet (43)
Mezuniyet töreninde sırayla sahneye çıkan öğrenciler, öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederken duygulu anlar yaşadı.
 
Mezuniyet programına, eski ISB öğrencisi Nijeryalı Tobi Ibitoye‘nin söylediği parçalar renk kattı.
ISB mezuniyet (36)lumina (6)
Program, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmaları ve dilek fenerlerini gökyüzüne bırakmaları ile sona erdi.
ROMANYA’NIN ‘OLİMPİYAT MADALYA FABRİKASI’ ICHB, 99 MEZUN VERDİ
ıchb
Foto: Sabin Malisevschi - studio74.ro
Romanya Eğitim Bakanlığı Akreditasyon Komitesi (ARACIP)’nin Romanya’nın en başarılı okulları arasında gösterdiği Uluslararası Bükreş Bilgisayar Lisesi’de (ICHB) düzenlenen törenle 99 öğrencisini mezun etti.
Öğrencilerinin her yıl kazandığı ulusal ve uluslararası madalyaları nedeniyle Romen medyasının ‘madalya fabrikası gibi okul’ diye nitelendirdiği ICHB, düzenlenen törenle 18. mezunlarını verdi. Mezun öğrenciler için hazırlanan sinevizyon gösterisi sırasında duygulu anlar yaşandı. Tören, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi ve öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ile sona erdi.
ıchc
ULUSLARARASI KÖSTENCE BİLGİSAYAR LİSESİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
Yine olimpiyat başarıları ile tanınan Uluslararası Köstence Bilgisayar Lisesi de (ICHC) 18. mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Köstence Fantasio Tiyatro Salonunda düzenlenen mezuniyet töreni coşkulu bir programla kutlandı. Bu sene 36 öğrenci mezun eden ICHC mezuniyet törenini, geçtiğimiz sene Romanya’yı Türkçe Olimpiyatlarında temsil eden okul halk oyunları ekibinin Akçaabat Yöresine ait sergiledikleri folklor gösterisi renklendirdi. Daha sonra öğrencilerle ilgili mezuniyet klibi gösterildi. Tören, mezun öğrencilere plaket ve diplomalarının verilmesi ve öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ile sona erdi.