‘Galatasaray’dan Hagi’ye Paket Teklif Geldi’ İddiası

Romen basınında yer alan iddiaya göre Hagi’nin teknik direktörlük görevini üstleneceği Galatasaray’da, Popescu menajer olarak çalışacak, oğlu Ianis ise sahada ter dökecek.

Romanya basınında Galatasaray’ın Hagi’ye, oğlu Ianis ve eski futbolcu Popescu’yu içeren paket teklifi yaptığı iddia edildi. İddiaya göre, Hagi’nin teknik direktörlük görevini üstleneceği Galatasaray’da, Popescu menajer olarak çalışacak, oğlu Ianis ise sahada ter dökecek.
Söz konusu iddia dün akşam yayınlanan Digisport Special adlı spor programında ortaya atıldı. Spor yorumcusu ve gazeteci Decebal Radulescu, önceki günlerde Romanya dışında çalışacağını ilan eden Gheorghe Hagi’ye, Galatasaray’ın yeni bir teklif sunduğunu ileri sürdü.

Ianis

Teklife göre, Hagi, Galatasaray’da teknik direktörlük görevini üstlenecek. Spor yorumcusu Radulescu iddiayla ilgili şunları söyledi: “Türklerin teklifi yazdan itibaren geçerli. Teklif’te Hagi’ye teknik direktörlük, Popescu’ya menajerlik, Ianis’e de sahada oyunculuk sunuluyor.’’
TEKLİF YAZDAN İTİBAREN GEÇERLİ 
Teklifin yazdan itibaren geçerli olacağını kaydeden Radulescu, Hagi’nin önümüzdeki günlerde Galatasaray’a cevabını bildireceğini söyledi: “Hagi bu teklifi ciddiye alıyor, dikkatle inceliyor ve yakın gelecekte karşı bir teklifle cevabını verecek. Ancak Hagi’nin bu kararında, önümüzdeki hafta başında yapılacak futbol federasyonu seçimlerinde, desteklediği adayın alacağı sonuç da önemli olacak.’’
Viitorul kulübünü çalıştıran Hagi, sezon sonunda takımı bırakacağını ve Romanya’dan ayrılacağını duyurmuştu.
Galatasaray 22 Aralık 2017’de Teknik Direktör Fatih Terim ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştı.
(Kaynak: ipahaber.com)