AKP’li Belediye Başkanı: ‘Milleti Kandırıyorum, Ama Basın Yazmıyor’

AKP’li Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, “Yahu ben milleti kandırdım, vaat ettim. Bu vaatlerin hiçbirini de yapmadım ama basın bunu yazmadı” dedi.
Trabzon’un Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Bıçakçıoğlu, seçim vaatlerini sorgulamayan yerel basından şikayetçi oldu.
Bıçakçıoğlu şöyle konuştu:
“Espri ve şaka ile karışık bir laf ediyorum, bütün basın yazıyor. Yahu ben vaat ettim, bu milleti kandırdım, size şunu – bunu yapacağım dedim. Bugün itibarıyla seçime 14 ay kaldı. Bu vaatlerin hiçbirini yapmadım.”
‘HER MAHALLEYE VAADİM OLDU, HİÇBİRİNİ YAPMADIM’
“Trabzon, her geçen gün her konuda kan kaybediyor. Sorgulayan bir basın istiyorum. Fikri takibi olan bir basın istiyorum. Özellikle yerel basın ilçemde 35 mahalle var. Seçimden önce her mahalleye bir vaadim oldu. Daha bugüne kadar hiçbirini yapmadım. Ama bunu basının hiçbirisi yazmadı.”
Başkan Bıçakçıoğlu, 4 yıl önce ilçenin farklı noktalarındaki billboardlara, ‘Kasaba’nın Şerifi’ imzasıyla “Kurban olurum size, çöpler poşette, saatinde, kurban olurum size, hayvanlar köye ve kurban olurum size, kaldırımlar hepimizin” yazılı bayram afişleri astırmıştı.
Başkan Bıçakçıoğlu, 2 yıl önce de ilçede görülen sel felaketinin ardından yapımı süren teleferik projesi nedeniyle kendisine eleştiriler yönetilmesine ilişkin, ”Turizme önemli bir katkısı olacak bu projeyi yapacağız. Teleferik bir yerlerine mi batmış? Sel ile teleferiğin ne alakası var?” yanıtını vermişti.
https://www.youtube.com/watch?v=PgVZ5jeGkAM
‘BİRAZ KABİLİYETİM, BİRAZ FIRILDAKLIĞIM, BİRAZ ÜÇKAĞITÇILIĞIMLA!..
Başkan Bıçakçıoğlu ayrıca geçen yıl bir mahalle ziyareti sırasında ise ilçeye hizmet alabilme çabasını şöyle anlatmıştı:
“Benim tek gücüm, bu belediye başkanlığında arkama aldığım siyasi iktidardır. Biraz da kendimden gelen kabiliyetim, işte biraz fırıldaklığım, biraz girişkenliğim, biraz üç kâğıtçılığımla gidip büyükşehirden para bulmam, para kopartmam… Ankara’dan onunla bununla, bu Beşikdüzü’ne hizmet aktarabilme yönünde bir şeylerin peşinde koşuyoruz.”