Şeytanın Bremen Mızıkacıları..

YORUM | ALPER ENDER FIRAT

Bylock da ellerinde patladı! En büyük delilimiz dedikleri Bylock’ta MİT’in çok büyük hata yaptığı ve binlerce insanın boş yere hapis yattığını bizzat kendileri açıkladılar. Meğer 11,430 kişi kendi kurallarına göre bile haksız yere özgürlüklerinden mahrum edilmişler. Bu hacıyatmazlar kepazeliği yine başkasının üzerine atıp sıyrıldılar.
Düşünebiliyor musunuz? Yüz binlerce gönüllüsü ve seveni olan bir hareketle ilgili yıllardır uğraşmalarına rağmen bir suç bulamıyorlar, işte bulduk dedikleri suçta da tepetaklak çuvallıyorlar. Cemaatin aleyhine olabilecek ellerinde hiçbir delilleri yok. İktidarı, muhalefeti, yavru muhalefeti, medyası, hırsızları, mafyası, şikecileri, çeteleri ağız birliği etmişçesine terörle andıkları cemaate isnat edebildikleri bir suç yok. En büyük delilimiz dedikleri ve bu yüzden on binlerce insanı tutukladıkları Bylock listelerinin de büyük bir fiyasko olduğunu kendileri açıklıyorlar.
Ama bu ahlaksız yandaşlar, muhalefet, hırsızlar, çeteler ve mafya ağzını yaya yaya Hizmeti terörle birlikte anmaya devam ediyor. Öyle ki bu Bremen mızıkacılarına, ilkeli yayıncılık yapma iddiasındaki bir takım medya siteleri bile katılmaktan geri durmuyor. Bir bilgisayar aplikasyonuna bel bağlamışlardı o bel de ortadan ikiye yarıldı!
Hani bazen diyor ki insan keşke ellerinde tutabilecekleri, sakız gibi çiğneyip çiğneyip yutacakları bir takım suçları olsaydı cemaatin. Bu denli arsızca, hayasızca, ahlaksızca yayın yapmak zorunda kalmazlardı. Her iddiaları bir bir ellerinde kalıyor, gerçekler yatsıyı bulmadan ortaya çıkıyor ama bunlar höyküre höyküre Hizmeti terörle anlamaya devam ediyor.
Saray’ın Ana muhalefet partisi, muhalefetini bile Hizmet üzerinden yapıyor. Yok falan bakan bir zamanlar Hizmete nasılda yakınmış da bilmem ne? Ülkenin çivisi çıkmış, memleket parçalanmanın ve iflasın eşiğine gelmiş, ana muhalefet denen saray maymunu, hırsızlar çetesindekilerden bazılarının bir zamanlar Hizmet hakkında iyi laflar etmesini gündeme getirip aklı sıra hükümeti eleştiriyor.
Sadece muhalefet partileri değil, muhalif olduğu iddiasındaki medya, yazar, çizer takımı bir bilgisayar aplikasyonunun nasıl bir suç delili sayarsınız diye yeri göğü inletmesi gerekirken, savcılığın bizzat kendisinin kabul ettiği 11,480 kişilik listenin suçunu da Hizmete atıyorlar.
Yok böyle ahlaksız bir suç ittifakıyla bizim baş etmemiz mümkün değil. Masumun hakkını Allah koruyacak ve bu ahlaksız şebekeyi ters yüz edecek, başka bir çıkarı yok.
Cemaate isnat edebilecekleri bir suç bulamayınca herkesi bir sinir almış ne yapacaklarını bilemiyorlar. Beştepe sakininin Cemaat’in hakkından gelemediğini gören şebekenin diğer elemanları birer ikişer maskeleri çıkarıp kavgaya bizzat taraf oldular. Maskelerini çıkarıp, Hizmet’le mücadele de tek saf oldular. Herkesin dili ve tavrı Saray ile birleşti. Bütün hepsi bir olup Hizmete saldırıyorlar.
Yani Şeytan bütün taşlarını piyasaya sürdü.
Hasetleri, öfkeleri hepsinin akıl ve vicdanlarını örtmüş durumda. Suç bulamıyorlar, bu yüzden bütün yaptıkları er ya da geç hepsinin önüne gelecek biliyorlar.
(tr724)