Türk Futbolunun Düştüğü Duruma Bak!. Romenler Takım Beğenmedi..

Romanya milli takımının golcülerinden Claudiu Keşeru’nun Türkiye ikinci ligi ekibi Samsunspor’un transfer listesine girmesi, Romen basınında tepkiyle karşılandı. Samsunspor’un ligdeki yerini beğenmeyen Prosport, ‚’Bu kadar da mı düştük?’’ başlığını attı.Adsız
Romanyalı yıldız Claudiu Keşeru’nun formasını giydiği Bulgar takımı Ludogorets mali olarak zor günler yaşıyor. Çözümü pahalı oyuncularını elden çıkarmakta bulan kulüp, işe Romen golcü Keşeru’dan başladı. Yıllık 800 bin euro maaş alan oyuncuya Samsunspor talip oldu. Ancak Romen spor kamuoyu, Samsunspor’un ligdeki konumunu beğenmedi. Ünlü futbolcuyu Samsunspor’a yakıştıramayan Prospor gazetesi gelişmeyi, ‚”Romanyalı yıldız Türkiye ikinci liginin dibinde bir takıma gidiyor. O kadar da mı aşağı?’’ başlığıyla yorumladı. Samsunspor, 18 takımlı TFF 1. Liginin 14. sırasında yer alıyor.
31 yaşındaki Claudiu Keşeru, 22 kez Romanya milli takımı formasını giydi. Romanyalı golcüye Samsunspor dışında İtalya ve Meksika’dan da talep var. Yıldız oyuncu önümüzdeki günlerde vereceği kararla geleceğini şekillendirecek.