Ekrem Dumanlı’dan Suikast Iddialarına Cevap: “Senden Korkan Senden Beter Olsun, Hukuk Yakanızı Bırakmayacak”

Ekrem Dumanlı youtube kanalında son zamanda başta Avrupa’dakiler olmak üzere dünya genelinde Erdoğan Rejimi’nde kaçmak zorunda kalan Türklere yönelik ‘suikastler düzenlenecek’ açıklamalarına cevap verdi. Yandaş gazeteci Cem Küçük’ün suikast yapılacaklar listesimde ismini saydığı Dumanlı, “Bir yandan yandaş medya tarafından cezaevlerindeki insanlar ve yakınları tehdit ediliyor. Diğer taraftan mafya tipi bu şantajcılıkla yurtdışına çıkmak zorunda kalan insanlar tehdit altına alınıyor. Türkiye mafya devleti gibi yönetiliyor.” dedi.
Ankara Milletvekili Aydın Ünal ile başlayan ve Cem Küçük ile devam eden tehdit, şantaj sürecini değerlendiren Dumanlı, “Dilim dilim doğrasan da senden korkan yok. Senden korkan senden beter olsun. Yaptıklarınız insani ve İslami değil. ‘Bir kaçının kafasına sıkarsan insanlar korkar’ diyorsu. Bu mafyanın yapacağı bir model. Sen mafya bile değilsin.” şeklinde konuştu.
“Bu hukuksuzlukların hesabı sorulacak diyen Dumanlı şöyle devam etti: “Türkiye’de yakayı kurtarabilirseniz bile uluslararası hukuk sizi yakalayacak. Bu insanların birinin bile burnu kanarsa sorumlusu sizsiniz, tepenizdeki insanladır.”