Bükreş Metrosunda Korkunç Olay.. Genç Kızı Raylara Iterek Ölümüne Neden Olan Kadın Psikolojik Problemli Çıktı

Bükreş’te dün akşam genç bir kızın hareket eden metro raylarına itilerek ölmesine neden olan olay, Başkentlilere korku dolu anlar yaşattı.
Edinilen bilgilere göre, dün akşam Dristor 1 metro istasyonunda saat 20.00 sıralarında yaşanan trajik olayda, istasyonda bekleyen 25 yaşlarındaki genç bir kız, metro aracının yaklaştığı anda arkadan bir başka kadın tarafından metro raylarının üzerine itildi. Olayda korkunç şekilde trenin altında kalan genç kız hayatını kaybetti.
https://www.youtube.com/watch?v=IxICgseDDcc
Olay üzerine inceleme ve soruşturma başlatan güvenlik yetkilileri genç kızı rayların üzerine iten kadını tespit etmeye çalıştı. Video görüntülerini inceleyen yetkililer, olayın failinin 36 yaşlarındaki Magdalena Şerban isimli kadın olduğunu tespit etti.
Sabaha kadar çalışmalarını sürdüren polis yetkilileri, cinayet şüphelisini kadını yakalamayı başardı.

Yetkililer, aynı kadının başka bir metro istasyonunda da yine genç bir kızı üç defa metro raylarına itmeye çalıştığını, genç kızın son anda kurtulmayı başardığı bildirildi.

CİNAYET ZANLISI KADIN PSİKOLOJİK TRAVMA GEÇİRMİŞ
M.Ş’nin psikolojik problemleri bulunduğunu aktaran emniyet yetkilileri, cinayet zanlısı kadının kocası tarafından genç bir kız nedeniyle terk edilmesi üzerine psikolojik travma yaşadığını kaydettiler.
M.Ş, cinayet ve adam öldürmeye teşebbüs iddiasıyla Bükreş mahkemesine sevk edildi
Ce trebuie să faci pentru a supravieţui dacă ai căzut între șinele de la metrou