Televizyonda Cemaat Üyelerine Soykırım Çağrısı: “Ailelerini de Öldürelim; İntihar Görünümünde Toplu Katliamlar Yapılsın…”

Türkiye’de OHAL dönemiminde 60 üzerinde kişi gözaltında ve cezaevlerinde şüpheli bir şekilde ölürken 10’un üzerinde kişi kaçırıldı. Cezaevlerinde 17 bin kadın ve 700’ün üzerinde bebek bulunuyor. Kötü muamele ve işkence uluslararası raporlara yansırken AKP yandaşı gazeteciler Cem Küçük ve Fuat Uğur yapılanların yetersiz olduğunu söyledi. Yandaş gazetecilere göre, konuşmayacak ve işbirliği yapmayacak kişilerin aileleri öldürülmeli, bu kişiler havluyla boğulmalı, şüpheli ölümlerle ortadan kaldırılmalı.
TGRT Haber’deki Medya Kritik programını sunan Uğur ve Küçük, savcıların bu süreçteki tutumlarını eleştirerek sözde F…’cülere daha sert işkence yöntemlerinin uygulanmasını istedi. Bu duruma örnek veren Cem Küçük, “17-25 Aralık’ı gerçekleştiren polisler Rusya’da, İsrail’de olsa toplu halde ortadan kaldırılırdı. İntihar  görünümde toplu katliamlara tanık olurduk.” ifadelerini kullandı. İşkence ve kötü muamelenin her türlüsünün düşünülmesi gerektiğini anlatan Küçük, “Bunlara acımayacaksın.” dedi.

Konuşmasına “Bir Mossad tekniği var anlatıyım” diye devam eden Küçük, ajan olmak istemeyen bir Filistinli’nin ailesinden her gün birinin öldürüldüğünü anlatarak yöntem gösterdi.
Fuat Uğur ise “daha ne bekleniyor?” diyerek soykırım çağrısı yaptı.