Zarrab Davası Üzerinden Hizmet’e ‘Soykırım’ Yapılacağını Açıkladı: Aileriyle Birlikte 1 Milyon F…’cüyü Zor Günler Bekliyor!

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı ve Ankara Milletvekili Aydın Ünal, ABD’de başlayan Reza Zarrab davası üzerinden ‘Hizmet Hareketi’ne yönelik soykırımın daha da artacağını açıkladı. Hükümete yakın Yeni Şafak’taki köşesinde “Zarrab davasının sonuçları ne olur?” başlığındaki yazısında Ünal, Hizmet Hareketi’nin Zarrab davasında ABD’ye destek sağladını iddia ederek, “Türkiye’de “aklı olmayan”, kaçmayan ve kaçamayan 250 binden fazla F…’cü ve onların 1 milyona ulaşan aileleri var. Zarrab davası Türkiye’deki F…’cülerin şartlarını doğal olarak daha da zorlaştırır. Zarrab davasının Türkiye’ye yönelik siyasi bir saldırı olarak kullanılması hem Türkiye’deki, hem dünyadaki F…’cülerin huzurlarını bugünkünden daha fazla zora sokar.” dedi.
Zarrab davasının Erdoğan’ın etrafındaki safları daha da sıklaştıracağını iddia eden Ünal, CHP’yi de tehdit etti: “CHP bu sefer, ABD ve F…’nün Türkiye’ye dışarıdan yaptığı operasyona payanda olmanın bedelini ağır öder.” ifadesini kullandı.

Bu süreçte ABD ve NATO’nun da zarar göreceğini söyleyen Ünal, “Şurası artık kesin: ABD’de Başkan Trump ve ABD derin devleti ayrı tellerden çalıyorlar. Zarrab davasının Türkiye’ye yönelik operasyona dönüşmesiyle Türkiye’yi Trump da tutamaz. İlişkiler bugünkü gibi bile kalamaz. İplerin kopmasının bedelini Türkiye’den ziyade ABD, ve hatta NATO öder. ABD, Batı ve NATO Türkiye’yi kaybeder.” dedi.