Hakan Şükür’den ‘Lüks İçinde Yaşıyor’ Haberlerine Cevap: Arabayı 6 Bin Dolara Aldım, İstiyorlarsa 5 Bine Bırakırım!

Erdoğan ve AKP Hükümeti’nin yandaşı Anadolu Ajansı’nın ABD’de yaşayan Hakan Şükür’le ilgili ‘lüks içinde yaşıyor” şeklinde servis ettiği haberini olduğu gibi yayınlayan Hürriyet’e cevap geçikmedi. Hürriyet, “Hakan Şükür ABD’de böyle görüntülendi!” başlığıyla verilen haberde Hakan Şükür’ün ABD’de lüks bir hayat yaşadığı iddia edildi.
Kendisi hakkında yapılan habere cevap veren Hakan Şükür nasıl bir hayat yaşadığını anlattı. Kendisie cevap hakkı tanınmadığını belirten Şükür şunları kaydetti: “@Hurriyet Fotoğraftaki Arabayı 6 bin dolara geçen sene aldım. @huryazarlar isterse 5’e bırakırım.. Diğer arabaların biri ortağımın,diğeri de ilk geldiğimde 3 senelik lease ile almıştım,bu sene son senesi. Burada yaşayan birine de devredebilirim.. Eğer korkmazsanız yazabilirsiniz..
“Şunu da ilave edin lütfen Yıllarca Avrupa’dan kazandığım herşeyimi ülkeme yatırdım.Hiçbiryerde gizli ve Off şhore hesabım yok.Alın terimle şimdikilerden daha az kazandım. Ödüllerimi saymaya gerek yok. Gazetenizin en iyi 25 ve Avrupa’nın(UEFA) 50 en iyi oyuncusu ödüllerim de var.”