Suceava’da Korkunç Kaza. Üç Aracın Karıştığı Olayda Beş Kişi Feci Şekilde Yanarak Can Verdi

Romanya’nın kuzeydoğu bölgesinde bulunan Suceava ilinde meydana gelen feci kazada 5 kişi feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.
Bu sabah saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda Suceava ile Gura Humorului kasabası arasındaki bağlantı yolunda (DN17), içinde beş kişi bulunan bir araba, karşı taraftan gelen bir kamyonetle çarpıştı.


Görgü tanıklarının ifadesine göre şiddetli çarpışmanın etkisi araba yanmaya başladı. Araçtaki 5 kişi araçtan çıkamayınca feci şekilde can verdi. Kamyonetin şoförü ise ağır yaralı şekilde hastaneye kaydırılarak tedavi altına alındı.
Suceava İlk Yardım Müfettişliği sözcüsü Alin Galeata’nın yaptığı açıklamaya göre yanan aracın direksiyonunda 26 yaşındaki Ciprian isimli bir genç bulunuyordu.
Kazanın aşırı hız nedeniyle aracın keskin virajı alamayarak kamyonete ve ardından başka bir araca çarpması ile meydana geldiği vurgulandı.
Araçtakilerin Suceava’da düz enlenen bir etkinliğe katıldıktan sonra ikamet ettikleri Gura Humorului’daki evlerine döndükleri açıklandı.
Yetkililer, olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı
BÜKREŞ’TEKİ KAZADA DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Bu arada Splaiul Unirii – Vitan Bârzeşti arasında da bu sabah 6.30 da meydana gelen kazada da 2 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin 50 yaşlarında 2 erkek olduğu açıklandı. Kurtarma ekipleri, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaca çarpan araçtakileri kurtarmak için büyük çaba harcadı.