Gasp Edilen Bugün Tv’nin Yeni Sahibi Malki Cinayetinin Azmettiricisi: Erdoğan’ın Hedeflerini Gerçekleştireceğiz!

Gasp edilen Akın İpek’e ait Bugün TV Sancaktar Medya’nın sahibi Burhanettin Türkeş. Türkeş kamuoyunun gündemine, Türkiye Yahudisi işadamı Nesim Malki cinayetiyle gelmişti. Türkeş Bursa’da 1995 yılında kırmızı ışıkta duran otomobili çapraz ateşe tutularak öldürülen işadamı Malki cinayetinin azmettiricisi olarak gösteriliyor.
Akın İpek’in sahibi olduğu Bugün TV, önce kayyım sonra TMSF tarafından gasp edilmişti. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ise el konulan medya organlarının satışı yapılmaya başlandı. Bugün TV’nin uydu ve kablolu yayın lisans haklarını, Bursa’nın yerel medya organlarından Sancaktar Medya Grubu satın aldı.
“ERDOĞAN’IN HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA…”
Grup bünyesinde bulunan Bursa TV satın alma haberini şu ifadelerle duyurdu: “17-25 Aralık’ta kamu gücünü kullanarak seçilmiş hükümeti devirmeye çalışan, 15 Temmuz’da da alçak darbe girişimi ile bütün ülkeyi işgale kalkışan F….. Terör Örgütü’nün, yayın organları birer birer millileşiyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli ve milli medya hedefleri doğrultusunda önemli bir adım atıldı.”