Tuna Vakfı, Bükreş ve Dobruca’daki Ihtiyaç Sahiplerine Bayram Sevinci Yaşattı

Tuna Vakfı, Bükreş ve Dobruca bölgesindeki ihtiyaç sahiplerini bu Ramazan Bayramında da sevindirdi. Romen – Türk yardım gönüllüleri, yerel yetkililerle birlikte organize edilen hayır çalışmasında yardım paketlerini önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine tek tek dağıtarak bir insanlık köprüsü kurdu.
mecidiyee
mecidiye
Dobruca bölgesindeki; Cumpana, Eforie de Nord, Köstence, Tuzla, Cobadin, Mecidiye, Mangalya ve Dobromir’de düzenlenen programlarda toplam 1000 tane yardım paketi dağıtıldı.  Vakıf gönüllüleri, gıda paketlerini, ihtiyaç sahiplerine tek tek vererek sevindirirken zaman zaman duygulu anlar yaşandı.
Makarna, un, şeker, yağ, pirinç, salça, reçel gibi temel gıda malzemelerinden oluşan gıda paketlerini sevinçle alan ihtiyaç sahipleri Tuna gönüllülerine anlamlı yardımları için teşekkür ettiler
cumpana (1)
mecidiyeee
Romanya’da 22 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Tuna Gönüllüleri, Bükreş’te de birçok yerel belediye ile ortak organize edilen yardım çalışmasında ihtiyaç sahiplerine verdikleri gıda paketleriyle sevindirdi.
Sosyal –Yardım faaliyetleri ile tanınan Tuna Vakfı’nın hiçbir ayırım yapmadan bütün ihtiyaç sahiplerine yardım paketleri dağıtması Romen yetkililerin de takdirini kazanıyor.
IMG_8386