Lumina Eğitim Kurumlarını Ziyaret Eden AB Parlamenteri Grapini: “Bu Eğitim Kurumlarını Her Zaman Takdir Ettim. Desteklemeye Devam Edeceğim”

AB Parlamenteri Maria Grapini, Lumina Eğitim Kurumlarına nezaket ziyaretinde bulundu.
Aynı zamanda Avrupa Parlamentosu İnsan Hakları Komisyonu üyesi de olan Grapini, Lumina Eğitim Kurumları’nı ziyaretinde yaptığı açıklamada her zaman bu eğitim kurumlarının çalışmalarını takdirle karşıladığını ve desteklediğini belirterek bundan sonra da desteklemeye devam edeceğini kaydetti.
grapini (2)
grapini (1) Ziyaret sırasında okulu ve modern eğitim altyapısını hayranlıkla gördüğünü kaydeden Grapini, “2013 yılında Bakanlık yaparken de büyük bir memnuniyetle Lumina Eğitim Kurumlarını ziyaret etmiştim. Bugün, Lumina sadece modern derslikler değil, eğitim, spor ve kültür programları ile de takdiri hak ediyor. Eğitim yatırımlarını her zaman takdirle karşıladım, destekledim. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğim.” dedi.
AB Parlamenteri Grapini, 2012 – 2014 tarihleri arasında Ponta Hükümetinde Turizm ve Küçük-Orta İşletmeler Bakanlığı görevlerinde bulunmuştu.