Başbakan Grindeanu’dan Lumina Eğitim Kurumları’na Övgü: Eğitim Kalkınmamıza Yaptığınız Katkılar İçin Teşekkür Ederim

pministruBaşbakan Sorin Mihai Grindeanu, özel eğitimde Romanya’nın gururu olan Lumina Eğitim Kurumları yetkililerini tebrik etti.
Yaklaşık 20 yıldan fazladır Romanya’ya eğitimde örnek başarılar kazandıran Lumina Eğitim Kurumları’nı büyük bir takdir ve övgüyle karşıladığını belirten Başbakan Grindeanu, Lumina Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fatih Göktaş’a gönderdiği tebrik mesajında “Eğitimdeki kalkınma ve performansı ile Romanya Eğitim Sistemi’ne yaptığınız katkı ve destekleriniz için teşekkür ederim.” dedi.
lumina2
AP PARLAMENTERİNDEN LUMİNA EĞİTİM KURUMLARI’NA NEZAKET ZİYARETİ
norica (4)
norica (1)
Romanya’yı Avrupa Birliği’nde temsil eden AP Parlamenteri Norica Nicolai da geçtiğimiz günlerde Uluslararası Bükreş Bilgisayar Lisesi (ICHB) kampüsünü ziyaret etti. Lumina Eğitim Kurumu yöneticileri tarafından karşılanan Nicolai, bir süre modern eğitim kampüsü ve sınıflarda incelemelerde bulundu. Okula hayranlığını “çok etkileyici” sözleri ile değerlendiren AP Parlamenteri Nicolai, okul yetkililerine teşekkür etti.

norica (2)
Öğrencilerin bilgi birikimi Nicolai’yı hem şaşırttı hem sevindirdi.

AP Parlamenteri, ziyareti sırasında; ayrıca, demokrasi, Brexit, ABD seçimleri ve AB’nin geleceği gibi bölgesel konularla ilgili öğrencilere hitap etti.
Merak ettikleri konularda AP parlamenterine soru sorma fırsatı bulan öğrencilerin bilgi birikimi Nicolai’yı hem şaşırttı hem sevindirdi.
norica (3)
AP Parlamenteri Norica Nicolai, ziyaret ettiği sınıftaki minik öğrencilerle sohbet etti.