Ünlü Sporcular, Köstence Spectrum Okulu Öğrencilerine Tecrübelerini Aktardı

Romanya Hentbol Milli Takımı antrenörü Aihan Ömer, hentbol sporu hakkında öğrencilere açıklamalarda bulundu.

Romanya Hentbol Milli Takımı antrenörü Aihan Ömer ve Romanya Kadın Milli Futbol takımı oyuncusu Dana Palabuiuc, Köstence Spectrum Okulundaki miniklere tecrübelerini paylaştı.
dana3 dana2 dana
Spor Haftası (26-30 Eylül) nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Palabuiuc, miniklere sağlıklı yaşamanın ve sporun önemi üzerinde durdu. Sporda ve futbolda kadın olarak mücadele etmenin önemine dikkat çeken ünlü isim, milli takımda yaşadığı unutulmaz anılarını aktardı. Ziyaret sırasında küçük öğrencilere futbol teknikleri ile ilgili de bilgiler veren bayan milli takım oyuncusunun nezaretinde küçükler öğrenciler top atış tekniklerini denedi.

omer (3)
Romanya Hentbol Milli Takımı antrenörü Aihan Ömer, öğrencilerin maçına hakemlik yaptı.

omer (2) omer (1)
 
MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ ÖMER, MİNİKLERE HENTBOLU ANLATTI
Köstence Spectrum Okulu`nun diğer bir misafiri de birçok başarıya umza atan Romanya Hentbol Milli Takımı antrenörü Aihan Ömer’di. Ömer, hentbol sporu hakkında öğrencilere açıklamalarda bulundu. Uzun kariyeri boyunca Romanya milli takımında birçok başarıya imza atan Ömer’in hakemliğinde minikler, hentbol maçı yaptı. Heyecanlı anların yaşandığı ziyaret sırasında küçüklerin sorularını cevaplandıran Ömer, küçük öğrencilere başarılar diledi.