Almanya’daki Resmi Ziyaretine Tarifeli Uçağın Ekonomi Bölümünde Yolculuk Yapan Başbakan Dacian Cioloş, Ayrıcalıklı Yer Davetini de Geri Çevirdi

Başbakan Dacian Cioloş, iki günlük resmi Almanya ziyaretine TAROM'un tarifeli uçağındaki ekonomi bölümünde uçmayı tercih etti. Ayrıcalıklı bölümde misafir etme davetini de geri çeviren Cioloş, vatandaşların şaşkın bakışları arasında ekonomi bölümündeki yerine geçerken.

Başbakan Dacian Cioloş, iki günlük resmi Almanya ziyaretine tarifeli uçataki ekonomi sınıfı uçuşuyla gitti. Cioloş, uçak yetkililerinin kendisine ayrıcalıklı (Business) sınıfında misafir etme davetini de geri çevirerek yolcuların arasında seyahat etmeyi tercih etti.
TVR’nin haberine göre Başbakan, Romanya Havayolları (TAROM)’un tarifeli Almanya uçağında vatandaşların arasında ekonomi bölümü ile uçtu.
dacian
Başbakan’ın heyetindeki 8 kişilik delegasyon ekibi de aynı şekilde uçağın ekonomi sınıfında yolculuk yaptı. Başbakan uçaktan inerken de verdikleri rahatsızlık için yolculardan özür diledi.
Münih hava alanına inen uçaktaki resmi heyeti Romanya’nın Almanya Büyükelçisi Emil Hurezeanu karşıladı.
4-5 Eylül tarihleri arasında Almanya’ya iki günlük resmi bir ziyaret gerçekleştiren Başbakan Cioloş, resmi görüşmelerin dışında ülkenin önde gelen yatırımcıları ile de önemli görüşmeler gerçekleştirdi.