Isb’den Taşralı Öğrenciye Yurt Imkanı

İngiliz sisteminde verdiği eğitimin kalitesiyle adından söz ettiren Uluslararası Bükreş Koleji (ISB), taşradan gelen öğrenciler için yurt imkanı sunuyor. Okul idaresi, 10 kişlik kontenjan için taliplilerin acele etmesini tavsiye ediyor.
dsds20 yıldan bu yana verdiği İngilizce eğitim kalitesiyle her kesimin takdirini kazanan ve öğrencilerini uluslararası geçerliliğe sahip diplomayla mezun eden Uluslararası Bükreş Koleji, taşralı öğrenciler için yurt açıyor Yurt, başta 24 saat güvenlik hizmeti olmak üzere geniş imkanlarla donatıldı. Mutfak, halı saha, cep sineması gibi sosyal imkanların yanı sıra, öğrenciler, belletmenler gözetiminde düzenli ders çalışma alışkanlığı kazanacak.
Romanya’da yurt imkanı sağlayan ikinci uluslararası okul olduklarının altını çizen ISB lise müdürü Sinan Koşak, ‘’Özellikle, Braşov, Iaşi, Köstence, Ploieşti, Piteşti gibi çevre illerde ikamet eden lise çağındaki erkek öğrencilere, başkent Bükreş’te uluslararası eğitim imkanı sağlamak istiyoruz. Ailelerin evlatlarını gönül rahatlığı içinde emanet edebilecekleri bir mekan hazırladık.’ şeklinde konuştu.
içeriksasasaOkula 5 dakika mesafedeki yurdun yıllık ücreti 2 bin Euro olarak belirlendi. Daha geniş bilgi, [email protected] ya da [email protected] mail adreslerinden; veyahut +40(21) 306 95 30 nolu telefondan (Madalina Cioc) edinilebilir.
içerikdd içeriks içeriksasa içerik