Üç Yıldır Türkiye’ye ’sivil Darbe’ Süreci Yaşatan AKP’liler Pervasızca İtiraf Ediyor: Bizi Kim Denetleyebilir!

Artık sivil darbe yaptıklarını saklamayan AKP'liler pervasızca, yasama, yargı ve yürütmeyi ele geçirdiklerini itiraf ediyor. Meclis’in hükümeti denetleyemeyeceğini söyleyen AKP'li Galip Ensarioğlu'na AKP Milletvekili ve Erdoğan’ın danışmanı Burhan Kuzu da destek verdi: “Oğlan bizim, kız bizim. Niye denetleyelim ya!”

AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu, canlı yayında yasama, yargı ve yürütmenin ellerinde olduğunu, Meclis’in hükümeti denetleyemeyeceğini söyledi. AKP Milletvekili ve Erdoğan’ın danışmanı Burhan Kuzu da Ensarioğlu’na destek verdi: “Oğlan bizim, kız bizim. Niye denetleyelim ya!”
KP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Türkiye’de güçler ayrılığının tamamen ortadan kaldırıldığını canlı yayında itiraf etti. Başkanlık sistemi tartışmalarını değerlendiren Ensarioğlu, mevcut parlamenter sistemin en çok AKP’nin işine yaradığını belirtti. “Yasama bizde, yargı bizde, yürütme bizde. Her şey bizde. Meclis’in, AK Parti hükümetini denetlemek gibi bir şeyi olabilir mi? Yok böyle bir şey! Bu sistemi en fazla bizim savunmamız lazım. Onların ‘değişsin’ demesi lazım.” dedi. AKP İstanbul Milletvekili ve Cumhurbaşkanı danışmanı Burhan Kuzu da “Oğlan bizim, kız bizim. Niye denetleyelim ya?” diyerek Ensarioğlu’na destek verdi.
https://www.youtube.com/watch?v=j02A3y1gz_M