Türkiye Tanıyor, Kayserili Vekiller Tanımıyor!

Türkiye’nin önde gelen gruplarından Boydak Holding Yönetim Kurulu eski BaşkanıHacı Boydak ve CEO Memduh Boydak, yoksullara, STK’lara, devlek kurumlarına ve öğrencilere yaptıkları yardım nedeniyle tutuklandı.
Ankara’ya sürülen iki kardeş Sincan Cezaevi’nde tecride alınarak aynı koğuşta kalmalarına dahi izin verilmedi. Hukuksuzluk AKP’nin Kayseri milletvekillerine sorulunca, trajikomik bahanelerle yorum yapmaktan kaçındıkları görüldü. Kimi ‘Konuşursam yanlış anlaşılır” dedi, kimisi ise tanımadığını öne sürdü.
KONUŞMAKTA ZORLANDILAR
Kayseri eski Milletvekili Nurettin Kaldırımcı: Görüş vermek istemiyorum. Hayır olur memleket için inşallah. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Bu işin benim konumla alakası yok. Türkiye’de yaşayan herkes benim hemşehrim, Türkiye’de tanımadığım kimse de yok.
NE SÖYLESEM YANLIŞ ANLAŞILIR
AKP eski Milletvekili Kemal Tekden: Bir şey söylemeyeyim. Ne söylesem yanlış anlaşılır. AKP eski Milletvekili Mehmet Tekelioğlu: Kayseri’den çok uzun zamandır ayrıyım. Dolayısıyla bu konularda detaylı bilgim yok. Çünkü ben 1970’ten beri Kayseri’ye ancak misafirliğe gidip geliyorum.
AİLEYLE HİÇBİR İLGİM YOK
AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis: Aileyle ilgili hiçbir bilgim yok. Tanımıyorum, tanışmıyorum kendileriyle. Bu hususta hiçbir şey söyleyemem dolayısıyla. Çünkü hiçbir bilgim yok. AKP eski Milletvekili Havva Talay Çalış: Aileyle bir tanışıklığım olmadı. Aileyi yakından tanımıyorum. Son gelişmeleri de takip edemedim. Abdullah Gül’ün dayısı Abdullah Satoğlu: Aileyle yakından temasım yok ama duyduğum kadarıyla yardımsever insanlar. İş sahibi insanlar. Aileyi basından tanıdığım kadar biliyorum.
SADECE İKİ ESKİ VEKİL DESTEK VERDİ: MÜKEMMEL BİR AİLE
AKP eski Milletvekili Mustafa Duru: Boydak ailesini mükemmel bir aile olarak bilirim. Bu işle ilgili ne yaparlar ne ederler orasını bilemem. Hacı Bey gerçekten mükemmel bir insan. Boydak ailesi iyi bir aile. Hayırsever bir aile. Hayırseverliği, dostluğu, arkadaşlığı konusunda tartışılacak hiçbir şeyleri yok.
AKP eski Milletvekili Niyazi Özcan: Aileyi iyi tanırız, yardımsever, hayırsever. Herkesin bildiği bir şey bu. Kötülüklerini görmedik biz onların. Halkına da ekmek veren, ciddi manada da işçi çalıştıran bir aile. Bizim bildiğimiz gördüğümüz böyle.

NECATİ DOĞRU’DAN ÇARPICI BOYDAK YAZILARI: Ey, Kayserli neden susuyorsun!
https://www.youtube.com/watch?v=z0zQ5SGS8zE
https://www.youtube.com/watch?v=NDhQgzVEMw8